закрыть

Підібрати тур

офіс/дистанційно 09:00 - 18:00

Праця за кордоном

Праця за кордоном

праця за кордоном

На нашому ринку обмежена кількість робочих місць, а карантин і економічна криза ще і погіршив ситуацію. Люди активно шукають, де заробити. І робота за кордоном може відкрити нові горизонти і можливості. Багато домоглися успіху, відправившись працювати в іншу країну.

Наше агентство ось уже більше п'яти років успішно відправляє людей на роботу за кордоном, співпрацюючи з багатьма великими компаніями. У 2016 році ми отримали офіційну ліцензію Міністерства соціальної політики про посередництво у працевлаштуванні за кордоном.

Ми пропонуємо офіційне і прозоре оформлення, повний супровід і гарантію безпеки. Це найважливіші елементи, що знижують ризики і переконують наших партнерів і багатьох клієнтів співпрацювати з нами на постійній основі.

Обов'язкове легальне працевлаштування за кордоном передбачає в першу чергу перевірених роботодавців, оформлення документів і страхового поліса відповідно до вимог консульства і країни. Це може бути влаштування на роботу в Польщу, робота в Естонії, Швеції, Болгарії, Чехії, Угорщини, Латвії, Литви, Словаччини, Німеччини або Нідерландів.

Ми здійснюємо підбір робочого місця з урахуванням побажань, графіка роботи і рівня заробітної плати. Підбираємо тільки актуальні вакансії для роботи за кордоном. Проживання буде залежати від роботодавця і попередніх домовленостей. Зазвичай це хостели, квартири, де проживає по 2-4 людини.

Ми дбаємо про те, щоб ви своєчасно і комфортно добралися до місця призначення. Підбираємо оптимальний маршрут і кураторів, які зустрінуть вас після прибуття. Агентство здійснює повний супровід і турботу про тих, хто вибрав для себе роботу за кордоном і забезпечуємо підтримку в будь-якій складній ситуації.

Робочі візи ми відкриваємо на термін 90/90, 180/180, 180/360, 360/360 або по безвізу можна їхати на 90 днів. І часи карантину мало що змінюють. Просто при відправці за кордон бажано робити тест ПЛР за 72 години до виїзду з країни. І дійсний він буде при переміщенні між країнами протягом 72 годин.